CYBEX biedt autostoeltjes, draagzakken en kinderwagens die niet alleen veilig zijn, maar ook perfect passen bij de stedelijke levensstijl.

De kern van het merk en zijn productontwikkelingen is het CYBEX D.S.F. Innovatieprincipe: de combinatie van uniek ontwerp, onovertroffen veiligheid en kwaliteit en intelligente functionaliteit. Deze drieledige strategie heeft niet alleen geleid tot de ontwikkeling van bekroonde baanbrekende autostoeltjes zoals de naar achter gerichte Sirona, maar ook tot niet minder dan negen Red Dot Design Awards.

De status-quo is altijd in twijfel getrokken en niet bang om de onderneming uit te dagen. CYBEX is niet alleen een leider in de veiligheid van kinderen geworden, maar wordt ook gezien als een innovatief lifestyle- en modemerk. Met zijn nieuwe aanpak ontwerpt CYBEX producten voor ouders terwijl ze de grenzen verleggen die vaak de veiligheid, het ontwerp en de functie scheiden.

Begin 2014 fuseerde het Duitse bedrijf CYBEX met Goodbaby International Holdings Limited. De laatste is een van de toonaangevende bedrijven voor wereldwijde duurzame jeugdproducten, met het hoofdkantoor in China. Met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 25 jaar in onderzoek en ontwikkeling, ontwerp en testen en hun eigen productiefaciliteiten, stelt Goodbaby de wereldwijde normen voor veiligheid, innovatie, ontwerp en productie vast.

cybex autostoel