WIJ GELOVEN IN EEN GEZINSLEVEN ZONDER BEPERKINGEN

Dit betekent veiligheidsnormen bij het rijden
Om ervoor te zorgen dat kinderen onderweg beter dan ooit beveiligd zijn

Dit betekent grensverleggende slimme ontwerpen
Om een leven in beweging vlotter dan ooit te laten lopen

Dit betekent nooit dicteren welk pad ouders moeten nemen
But always celebrating the journey

WEES VRIJ.

 

SAMEN BETER

Britax en Römer maken sinds 1978 deel uit van één familie, en sinds 2011 hoort BOB hier ook bij. We maken die banden nu nog sterker. Als één merk kunnen we ouders nog meer helpen om hun gezinsleven ten volle te leven. Innovatie zit in ons DNA en met een onveranderlijke inzet doen we altijd een extra inspanning.

 

ONZE MEDEPIONIERS OP HET VLAK VAN VEILIGHEID

De nauwkeurige Duitse techniek en unieke erfenis van Römer wat betreft de samenwerking met de auto-industrie, hebben voortdurend de normbepalende positie onderbouwd die het bedrijf heeft op het vlak van veilig vervoer van kinderen. Vanuit een gedeelde geschiedenis concentreren we ons nu op een gedeelde visie – te bouwen aan een toekomst die nog veiliger is.

 

ONS SPORTIEVE KLEINE BROERTJE

We weten dat vrijheid voor sommige ouders betekent dat ze even de stad in kunnen gaan, terwijl het voor anderen betekent dat ze zich buiten de begane paden kunnen begeven. Dat is de reden waarom we zo enthousiast zijn over de nieuwste toevoeging aan onze familie – Britax BOB.

Britax BOB draait volledig om het actieve samenzijn. Ongeacht of het gaat om ontspannen uitstapjes, snelle looptochten of modderige tochtjes over ruw terrein. Ongeacht of je liever drie wielen voortduwt of op twee wielen fietst. Ontworpen om snel te gaan. Ontworpen om harde stoten te verduren. Bij Britax Bob is gezinsvrijheid wat je ervan maakt.